Handboll

Dubbel baksmälla för HK Drott

Publiken i Halmstad Arena fick se Drott förlora dubbelt under lördagen

Äntligen är Halmstadsport på benen igen och kan rapportera om den lokala idrotten, men det var ju inte så här vår ”comeback” skulle inledas.
Halmstadsport var taggade till tårna och för mötet mellan Drott och Eslöv i damernas division.

De båda lagen följdes åt i den första halvleken och det kändes som om hemmalaget hade kontroll på det mesta när ljudet ljöd för paus och 13-14 stod på tavlan.
Vad som hände i halvlek… ja det vete tusan…

I andra halvlek blev det platt fall och ett famlande i mörkret efter kraft framåt.
Drott gör fem mål i andra halvlek och gjorde otroligt mycket enkla misstag och det blev en enkel seger för Eslöv denna lördag.

För Drotts del får man prata igenom och ta lärdom av en sådan här andra halvlek och framförallt,  behöver samtliga spelare kliva fram och ta ansvar… för det här var en match som hade två skepnader.

Tränaren Lars-Magnus Jönsson var förståeligt besviken på sitt manskap som kollapsade helt i andra halvlek.
Försöker allt men får ingen effekt och ingen som kliver fram, utan man gör två-tre misstag och sen vågar man inte mer summerar Jönsson.

Nu gäller det att vi tittar på vad vi gjorde rätt och inte, för i andra var det väldigt mycket som inte var med i det vi pratat om avslutar en besviken tränare..
Vi hoppas att analysen i veckan kommer lyfta detta just nu något vingklippta lag.

Klicka på bilden för fler

 

Herrarna leder men gick ner i källaren i andra 

Matchen mot Västerås Irsta inför över 500 åskådare fick se en väldig konstig matchbild, där bortalaget tog kommandot och har en klar ledning 12-7, då vaknar Drottspelarna verkligen till liv och vänder på steken till 15-13 i halvtidsvila.

I den andra halvleken precis som tjejerna så var enkla tekniska misstag och en storspelande målvakt i bortaburen Pontus Axelsson som visade upp sig.
Mental kollaps och målen trillade in för Västerås Irsta som gjorde elva mål på knappa tolv minuter.

Dagen förstörd för hemmalaget men otroligt trevligt att se skadetrion Jack Månsson, Tobias Svantesson och Niclas Näreborn vara tillbaka.

Matchen slutar 31-24

Klicka på bilden för fler 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen