Handboll

Halmstad Handbolls pojkar 04 vidare i USM

När USM i handboll spelades i Örjanhallen i helgen gjorde killarna fantastiska prestationer, som innebär att man är vidare till steg 4 av 5 möjliga.

Att Handbollstaden Halmstad ser ljus ut det fick vi på Halmstadsport ett kvitto på i helgen, när killarna i Halmstad Handboll spelade med 2 lag i USM steg 3.

När ena laget drog västerut ner till Malmö för att möta bland annat HK Malmö som man pressar in i det sista, så tog tyvärr resan slut för det ena laget när man blev trea i sin grupp.

Besvikelsen i Malmö, vändes till glädje då laget i Halmstad vann sin grupp och tog lag 2 vidare

 Halmstad tog  en välförtjänt gruppseger efter två vinster och en oavgjord match.

När Halmstadsport är på plats i Örjanhallen stod anrika klubben Warta på andra sidan & det skulle visa sig bli en otrolig match som böljade fram och tillbaka – precis så spännande det skall vara.

Målvaktssidan i Halmstad Handboll pojkar 04 är ryggraden till utespelarna, det bevisade Simon Holmqvist när han i stort sett spikade igen mot ett frustrerat Warta.
Skall tilläggas att båda målvaktskollegorna David Olsteg och Mohammed Kalawi visade stor klass i helgen när man fick chansen i målet.

Skall Halmstadsport lyfta fram någon som visade en stor spelskicklighet och pondus både framåt och bakåt så heter han Vidar Jarl.
Halmstadsport är rätt så säkra på att Vidar är en av många duktiga talanger i detta framgångsrika lag, som har en ljus framtid framför sig inom handbollen.

Matchen slutar 16-16 och Vidar Jarl och Lukas Waide står för 6 mål var av de totala 16 målen.

Helgens fina prestationer från båda lagen visar att Halmstad Handboll har tryggat framtiden för Handbollsstaden Halmstad!

Klicka på bilden för fler foton

USM Halmstad Handboll pojkar 14

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen