/
Handboll

Jubel i Helsingborg för Drotts damlag

Damlaget har haft det svårt att vinna på bortaplan, men i idrottens hus mot OV Helsingborg  kom en tung seger för Halmstadlaget.

Segern som är Drotts första bortaseger satt långt inne denna kväll, det var först på slutet som Halmstadlaget kunde jubla så det hördes ända hem till Halmstad

Efter att första halvlek varit jämn så knaprade man sig i fatt till 13- 13 med nöd och näppe innan klockan ljöd för paus.
Vilde Steinlund uppfattar väldigt snabbt efter hemmalagets avslut, att det finns lite tid kvar så full fart framåt och en kanon passning från Louise Lilja gör mål.

Utvisning
När Vilde satte sitt mål i första halvlek så fick även Helsingborg en spelare utvisad, den fördelen tog man med sig in i andra med att dra i från med 2 mål, men som många gånger förr i handboll kom hemmalaget igen igen och igen när Drott tog ledningen.

När det var knappt tio minuter kvar stängde Drott butiken bakåt och gör tre mål framåt, här började det kännas väldigt bra för bortalaget.

Man visade idag att det fanns bara en sak i dag VINST stod på schemat och det skulle man inte rubba på denna dag.
Halmstadlaget visar att man kommer väldigt långt med att ha rätt inställning, och ta fram det i ett långt avstånd derbymatch var nog det som avgjorde denna match.

Tränaren Sivertsson njöt nog hela vägen hem över åsen efter att få se sitt lag prestera & kliva fram på alla positioner denna kväll.

Slutresultatet  skrevs till 24–27

Halmstadsport säger grymt jobbat tjejer.

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen