Handboll

Simon Holmqvist uttagen till landslaget i Senior- EM

Den unga målvaktstalangen Simon Holmqvist spås en lysande framtid mellan stolparna, nu väntar landslagsspel i Portugal, men i beachhandboll

Sverige inleder gruppspelet med att ta sig an Spanien 24 maj för at sen följa upp med Ukraina och Grekland i spelorten Nasaré.
Där 11 spelare från Sverige är uttagna och här finner vi Drotts målvaktstalang Simon Holmqvist 18 år.

Simon har varit uttagen till landslaget i beachhandboll tidigare, men nu väntar större utmaningar när EM för seniorer skall spelas.

Hur känslan Simon och vilka tankar har gått genom ditt huvud sen du fick beskedet

Att få representera Sverige i ett senior EM är verkligen en dröm som går i uppfyllelse och det är något som jag har krigat för ända sedan jag började spela Beachhandboll.
När jag fick reda på att jag var med i truppen blev jag väldigt stolt, då jag känner att jag har utvecklats mycket under det senaste året och att jag har spelat mig till denna platsen i truppen.

Vad ser du mest fram emot

Jag ser såklart fram emot att representera Sverige och att bidra till att vi får en så bra placering som möjligt i mästerskapet, men jag ser även fram emot att samla på mig erfarenhet som jag både kan använda inom inomhushandbollen men också på framtida mästerskap i beachhandboll avslutar en stolt målvakt.

Sveriges gruppspelsmatcher:
24 maj: Spanien (13.00)
24 maj: Ukraina (17.00)
25 maj: Grekland (11.00)

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen