Handboll

Stökig match på plan och utanför när Drott ”klädde” av Alingsås

Optimalt för HK Drott var det inte när man blev förflyttad till en mindre hall, men vad gjorde det när besegrade Alingsås med 29-24 i Halmstad Arena.

Halmstad Arena i all ära men att ha Bordtennis – Gymnastik – Handboll på en och samma gång blev nog lite tokigt på grund av dess olika publiktillströmning och lägg därtill strul med tekniken så blev det nog fel när man tänkte denna gång.

Det positiva för dem som fick plats för att kolla på Drott när man tog emot Alingsås i division 1, upplevde en helt annan puls än i stora grytan och kom väldigt nära spelet – det ger mervärde.

Hemmalaget satte gasen i botten till hemmapublikens förtjusning när man direkt drog i från till 6-1 innan Alingsåslaget kunde få in sitt andra mål, då stod klockan på nio minuter in på första.

Drott hade hela tiden en betryggande ledning och som minst var det tre målskillnad som nu ligger på en femteplats i serien efter sju spelade matcher.

På plan var det många utvisningar och tränaren Johan Hedlund var nöjd med vinsten och sa så här direkt inpå slutsignalen.

-Det blir lite struligt med fem utvisningar första femton minuterna och det stör hela rytmen anfallsmässigt, men det är som vanligt att vi får inget med oss där motståndarna hjälps åt för att få ner Emil Almander – Det är frustrerande säger Hedlund.

Jag är trots allt nöjd med seger och vi håller ihop laget och jag tar med mig att vi kämpar hela matchen avslutar en glad men frustrerad drottränare.

Klicka på bilden för fler…
.

HK Drott - Alingsås

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen