/
Handboll

Välbesökt när Svenska Handbollslandslaget hade öppen träning

När Svenska landslaget bjöd in till en öppen träning i Halmstad Arena, så var det på autografjakten, som det blev lite fart på arenagolvet.

Att öppna upp för en träning tycker vi på Halmstadsport är riktigt riktigt bra, men det var inte mycket man fick se, utan mest stillastående taktik/spelupplägg mellan spelare och ledare.

Publiken som kom fick se målvaktslegendaren Mats Olsson genomföra ett nytt och roligt pass för sina arvingar med mycket koordination och rörelseträning som fick målvakterna att ge järnet under roliga former.

När väl träningen var över började jakten på att punktmarkera Svenska landslagets spelare och ledare för att få autografer på boll/ tröjor och nerskrivet på autografblock, nu blev det fart och det märks att detta landslag njuter av att få återigen vara i landslagsbubblan.

Halmstadsport frågade spelare och ledare om att få vara i Halmstad så här inför VM och alla var mycket belåtna med tillvaron….så här långt.

Nu hoppas vi att bitarna börjar falla plats inför genrepet på lördag i Jönköping och söndag i Halmstad Arena( i skrivande stund är 2300 biljetter sålda till matchen mot Ryssland.

VM spelas i DANMARK & TYSKLAND
Gruppspel i Köpenhamn:
11 januari:
 Egypten (20.30)
13 januari: Argentina (20.30)
14 januari: Angola (20.30)
16 januari: Qatar (20.30)
17 januari: Ungern (20.30)

 

På första parkett satt den gamla förbundskapten Bengt ”Bengan” Johansson och följde Sveriges nuvarande stjärnor, här tillsammans med legendaren Mats Olsson

 

 

 

 

Klicka på bilden nedan för att se många bilder från dagens öppna träning 

Uppladdning Handbollslandslaget

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen