Innebandy

Halmstad Innebandy föll mot Vetlanda

Det ville sig inte riktigt i söndagens match mot Vetlanda, där hemmalaget var ytterst nära att fixa oavgjort men det blev en sur förlust med 5-6…

Att spela innebandy i pingishallen, fortsätt med det för där blir ett helt annat tryck och en bättre inramning en i stora hallen.

Tyvärr hjälpte det föga när Vetlanda kom på besök och det var bortalaget som gjorde 0-1 tidigt in i matchen.
Hemmalaget som haft svårt inledningsvis i matcherna skulle få chansen att kvittera på straff, men så blev inte fallet utan Vetlanda utökade till 2-0 i första perioden.

I den andra perioden började hemmalaget flytta fötterna och reduceringen kom när Jakob Johansson gör 1-2 och Simon Jepson gjorde 2-3 då hade Vetlanda där emellan gjort 1-3.

Smålänningarna skulle inte visa någon hänsyn för jumbolaget Halmstad utan fortsatte att ösa på och när Hjalmar Fridell gör 2-5 efter endast 18 sekunder in i tredje, då var det inte många i den fullsatta pingishallen som trodde på poäng.

David Johansson började få nätet att rassla två gånger om för hemmalaget och här började jakten för poäng, men sju minuter kvar kom en dum utvisning och Vetlanda var inte sena att straffa hemmalaget.
Ovan nämnda Fridell med Hjalmar i förnamn trycker in 4-6.

David Johansson var på målhumör och gör sitt tredje mål för kvällen och ställningen 5-6.
Det började lukta kvittering men i det utsatta läget som Halmstad är i som jumbolag, så vill det sig inte och bolluslingen vill verkligen inte in.

Jumbolaget får nog börja inse att det kommer bli degradering MEN än är det inte försent, men tåget har börjat rulla sakta men säkert.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen