Innebandy

Halmstad innebandy tog en pinne

Det blev oavgjort mellan Halmstad Innebandy och Warberg i herrmatchens division 2 serie, där bortalaget knep bonuspoängen

6-6 vid full tid slutade 6-7 till Warberg efter att bortalagets Melvin Silversjö skickat in segermålet i sudden.

Inför fullsatta läktare och popcornlukt var den  en tillknäppt första period som slutade 1-1 efter mål av veteranen Johan stål för Halmstad och Wilmer Freytag i Warberg.

Andra perioden satt hemmalaget kvar länge innan man var på plan, för bortalaget gick från 1-1 till 1-4 innan Halmstad plockade av nattmössan och klev in i handlingen igen.
Hemmalaget gör både 2-4 och 3-4 genom Hannes Bure’n assisterad av Erik Tolarbo samt Håkan Petersson.

Halmstad var på gång men halvtidsvilan ljöd och omklädningsrummet väntade…. Publiken höll andan och hoppades på att nattmössorna inte åkte på inför tredje.
Hemmalaget hade stoppat ner nattmössorna långt ner i matchtrunken för Halmstad fortsatte leverera och ett skakigt Warberg var ett faktum.

Jacob Josefsson skickar in 4-4 efter tre minuter för att en minut senare sätta straffen i nätmaskorna till 5-4.

Halmstad var inte klara för dagen utan gör lagets femte raka mål och tar ledningen med 6-4 när klockan närmar sig sex minuter spelade i sista perioden genom Philip Petersson.
Warberg tar timeout för att få stopp på blödningen och kunna sprattla igång spelarna en sista gång.

Warbergs Olle Asklöf tar laget in i matchen bokstavligt talat igen efter att skickat in både femman och kvitteringen till 6-6.
Oavgjort efter full tid där Warberg fick ett mål bortdömt och Halmstad som kunde punkterat matchen med två bra lägen på slutet.

Bortalaget skulle knipa bonuspoängen när Melvin Silversjö trycker sig fram och kan forcerar in den ihåliga plastbollen i nätmaskorna.

Surt sa räven för hemmalaget som var värda ett bättre avslut denna onsdagskväll med sina fem raka mål, starkt va det, men ett effektivt spel från Warberg kunde slicka sig till sist om munnen likt Nalle puh som lagt fingrarna i honungsburken och le ända hem till norra Halland med en extra poäng i bagaget.

Klicka på bilden för fler 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen