Innebandy

Halmstads Innebandyherrar vill nog helst glömma matchen mot Röke

När omstarten i innebandyn startade om hoppades alla att Halmstadlaget skulle få en riktig pangstart, tyvärr så fick vi se en helt annan utgång.

Är det något lag som har haft det tufft i Halmstad, så är det innebandyn som återigen fick vända hem med svansen mellan benen efter en storförlust i Hässleholm.

Röke hade allt som inte Halmstad hade i inledningen med ”hungriga” spelare och mycket mer vilja i duellerna, när klockan passerar 5 minuter så får man gnugga sig i ögonen för att se vad det står….. HELA 4-0 till Röke.

Tränaren Francisco Haraldsson tar time out för att väcka sina spelare, men det blev tyvärr bara kortvarigt efter att Håkan Petersson satt en balja bakom hemmalagets målvakt hitta Röke in på målgörar spåret igen och rullgardin ner för Halmstadspelarna.

Som i all lagsport är det viktigt att vara först på bollen och det var inte vi utan 3-4 i stället och det håller inte säger en uppgiven tränare.

Matchen slutade hela 13-2 på till Röke

Nu är det hög tid att vända den här trenden men tyärr ser den inte så god ut på grund av mycket skador i truppen, men skam den som ger sig utan kamp.

 

KOM IGEN säger vi på Halmstadsport

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen