Padel

Många ville se Sofia Arvidsson på hemmaplan

Bollkonstnären Sofia Arvidsson som tagit SM guld i de flesta racketsporterna, fick stort stöd i Vilshärads Swedish Padel Open.

En fantastisk stämning ute i Vilshärad när Sofia Arvidsson klev in på padelbanan tillsammans med sin medspelare Nuria Vivancos.
Specialgjorda tröjor med Sofia Arvidsson och bra väder gjorde denna kväll speciell.

Tyvärr så blåste det en hel del ute på Vilshärads fantastiska anläggning, som påverkade spelet, men som huvudpersonen själv sa
Det var väldigt svårspelat och förhållandena var inte optimala men det var lika för alla. Man laddade för en smash i mitten och helt plötsligt kom bollen över på backhand. Det var väldigt svårt att bedöma bollen.

Orkade inte hela vägen

”Hemmalaget” Arvidsson/Vivancos började starkt och gick ifrån till 2–0 i första set, men spanjorskorna Saéz/Martín  hittade tillbaka och vann första set med 6–4.

Tendensen som utspelade sig i första set skulle bli scenariot även i andra
En 3–0–ledning med tappade hela sex raka game, tyvärr för hemmapubliken blev spanjorskorna för starka och vann andra med 6-3, det innebar att matchen var över.

Sverigeettan i padel var besviken efter matchen, men fick glädjas av de specialgjorda tröjorna som hon var helt ovetandes om.

Sofia sa så här om ”kuppen”

När jag såg att så många hade röda tröjor med mitt namn på blev jag lite rörd. Det var helt fantastiskt. De är härliga människor allihop. Det var synd att vi inte kunde leverera bättre när de hade ansträngt sig så men så är det.

Fotograf: Åsa Aronsson

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen