Halmstad

Finalen på min säsong i Halmstad Eagles -17

 Detta är till en stor sannolikhet mitt näst sista inlägg om Halmstad Eagles och amerikansk fotboll som jag skriver till Halmstadsport’s sportblogg.

Vad jag då ska skriva om är min sista match denna säsong i Eagles tröjan och jag har blandade känslor inför det… Eller tja när jag tänker efter så är de ganska ensidiga och det är bara tråkigt.. 
Varför det är min sista är för att min termin i skolan är över och jag måste flytta hemåt då jag ej ska jobba i Halmstad under sommaren och samt så upphör mitt boende. Jag missar därför de tre sista matcherna och det känns väldigt tråkigt förstås! Men jag ska hålla mig så uppdaterad som möjligt och kanske skriver jag recensioner från matcherna om ingen annan i laget kan ta på sig att göra det istället. 

Kvällens träning gick iallafall mycket bra och vädret var helt perfekt. Vi gick igenom några spel inför lördag och allt kändes väldigt bra, känns som det själva stora sitter men detaljerna kan alltid slipas på något. Vi kommer att starta med en ny QB på lördag, det blir då Marcus Larsson (vanligtvis running back) som tar den positionen då han har erfarenhet. Vår ordinarie bråkar med en skada i axeln, på hand kastarm, som gör att han ej kan spela. Men istället kommer han fortsätta agera head coach på sidan och hjälpa Marcus. Jag är säker på att detta kommer fungera perfekt och inte det minsta orolig.
Vi kommer att ha en väldigt seriös inställning inför denna match och allt som existerar nu är att vinna! Hässleholm ska tydligen spela tufft och jämfört med våran trupp så är de större och troligtvis därför starkare med. Men vi är snabba och har, inför denna match, spelat mot seriens topplag och dessutom presterat! Så som jag skrev i mitt förra inlägg så ligger ribban högt och vi ska vinna denna match!! Jag tänker inte åka till Hudiksvall utan en vist, det går inte.

Jag tänkte lite om hur jag skulle kunna göra min sista match lite mer speciell och det jag kom fram till var att jag har ju bara skrivit inför och efter matcherna?? Så varför inte visa er hur det är under tiden? Alltså LIVE!
Min plan är att jag genom Instagram ska sända så mycket som möjligt under denna dag. Jag måste såklart hålla fokus på matchen vilket jag ska men tänkte att jag kan starta sändningen när vi har matchprepp i omklädningsrummet -> snack innan uppvärmning -> paus i första halvlek (Beroende på hur lång den är) -> halvlek (pågår i ca 20min) -> paus i andra halvlek (beroende på hur lång den är) -> Efter matchen, när vi kommer snacka och jag ska absolut tacka mina lagkamrater för denna säsong.
Se, jag vet inte hur schemat ser ut mer än att matchen börjar 13.00 och det kan bli mer eller mindre men jag ska absolut göra mitt bästa då jag finner denna idé rätt rolig!
Vad jag fattat det som så är det faktiskt ett par som läser mina inlägg (HUR KUL SOM HELST!) så jag är supertaggad för att visa er hur det är ”bakom kulisserna”! Men ni behöver följa mig på Instagram och eftersom min mormor har det och förstår hur det fungerar så utgår jag också från att alla ni andra gör det med! Allt ni behöver göra är att följa ”TtiasN” så ska det komma en notis på era mobiler när jag startar varje sändning.
Så , det var allt jag hade och säga för idag och hoppas ni är lika taggade som jag för denna match som vi kommer att spela hemma på Sannarps IP 13.00! Samt att min idé blir en succé, är ingen van person framför kameran men jag vill göra mitt bästa och förhoppningsvis kommer många av mina lagkamrater vara med 🙂 
Men om inte då så hoppas jag att jag kommer med ett roligt inlägg på måndag om hur rolig matchen var och hur bra denna seger kändes!
Ha det gött.
/Mattias

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen