Halmstad

Förberedelser är i full gång inför både kommande MC-mässa och första tävlingen för i år.

Tshirts, mössor, Roll up, autografplancher och en massa annat kul är nu fixat inför MC-mässan och den kommande säsongen.
Har under de senaste veckorna hunnit med en hel del träning men även hunnit fixa lite runt omkring.

MC-mässan kommer vara den 10,11,12 mars och jag kommer finnas på plats samtliga dagar . Ni kommer få möjlighet att där snacka lite cross med mig och även kolla in min race hoj och lite annat kul.
Hoppas att vi ses där !!

Min körning flyter på , känner mig mer och mer ett med hojen . Har en del kurvteknik kvar att träna på , men det kommer.
Har kört mycket sand , eller rent av bara sand , så måste försöka få till lite hårdbana körning . Första tävlingen , EM i danmark, går på en hårdbana.

Sport lovet som va har jag varit i Landskrona , Veinge och uppe i Strömstad och kört . Tränade mycket på att hålla tempo vilket är viktigt . Ett tävlingsheat är 20 min + 2 varv som jag ska hålla fullt 🙂 . Ingen vila då inte 😉
Vill inte missa bra placering pga att jag inte har orken.
Har köpt en SCOTT mountainbike på Sportson så kan jag träna kondition även när jag inte kör.

Nu i helgen kommer jag åka och träna på EM banan i Danmark. Känns bra att ha kört nån gång där innan tävlingen. På söndag ska jag åter igen sitta vid skolbänken , Tränarutbildning i Vrigstad.
Kan låta som att jag inte har mycket ”fritid” men ni ska veta att detta är det jag brinner för och skulle inget annat hellre vilja göra.

Har nu supporter tröjor för 100kr där vinsten går till min motocross satsning. Har redan sålt en del och det känns helt underbart att så många vill vara med och stötta det jag gör och hjälpa mig nå mitt mål !
Vill ni supporta, maila info@felicialoo.se

Som sagt , Hoppas vi ses på mässan ! Vore kul att träffa er som läser detta och gillar det jag gör.

Kram Felicia

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen