/
Gymnastik

Halmstad Frigymnaster fortsätter leverera på tävlingar

Det spelar ingen roll vart Halmstadklubben reser, för avtrycken blir dem samma när dem lämnar tävlingshallen med medaljer

 

Med bra fokus och laganda kommer man långt, det bevisade gymnasterna från HFG när Rikstvåan gick av stapeln i Stockholm.

Under Mixtävlingen på lördagens tävling berättar tränaren Andreas Karlsson att man valde at ta ner svårighetsgraden något på redskapen och satsa på säker och stilren gymnastik och belöningen blev ett fint brons.

Lägg till att för gymnasterna var detta den första stora mixtävingen som de kört ihop säger en stolt tränare till Halmstadsport.

Söndagens tävlingar med herrar i fokus började inte på bästa sätt, då en av Halmstadgymnasterna kände av en ömmande ljumske.

När tumbling och trampett momentet hade passerats nästan felfritt väntades det fina poäng för grabbarna från Halmstad.

Killarna hade en härlig känsla innan fristående som vi gled vidare på och killarna genomförde sen deras bästa fristående någonsin, en fin siffra på över 13 poäng vilket lyfte dem hela vägen till guldet i ett otroligt tuff startfält.
Grabbarna har höjt sig total 9 poäng sedan R2:an i våras och allra mest i fristående med hela 4 poäng säger en stolt tränare.

Varför gick det så bra på fristående för er
Friståendesiffrans lyft har vi våran friståendetränare Viktor att tacka för.
Alla timmar som han lagt ner på gymnasterna både på och utanför träningstid.
Extraträningar efter behov och alltid högt engagemang för killarna.
Även såklart killarnas förtjänst numera förstår vikten av fristående och tränar på väldigt flitigt.

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen