Ishockey

Drömstart för Hammers – men vad hände sen?

Halmstad Hammers fick den start man ville med en 2–0-ledning efter knappt fyra minuter mot serieledarna Nybro…sen fick tränaren Fredrik ” Fredda” Johansson se sitt lag rasa samma och förlusten var ett faktum som skrevs till 2-8 efter 60 minuter.

Fundersam tränare Fredrik Johansson

Tränaren Johansson var nog både sömnlös och fundersam efter bottennappet mot Nybro igår kväll, för att hitta lösningar till att vända den negativa trenden.

Med Martin Pärna och Joakim Perssons återkomst blev det till start energi och lite nytändning som resulterade i att Niklas Bunnstedt styrde in 1-0 i powerplay redan efter 1.28 för att sedan Marcus Nygren kunde utöka till 2-0 efter en målvaktsretur.

 

 

 

-Vi satt fortfarande kvar på bussen sa ledaren i Nybro till Halmstadsport.

Nybro piggnade till och började åka mer skridskor och blev lite hungriga än hemmalaget, när matchen stod och vägde kom det förlösande målet för bortalaget när Jonathan Augustin fick gå igenom hemmaförsvaret och sätta 1-2 efter 13:26.

Halmstad Hammers tränare analyserade matchen så här

-Vi är inte konsekventa & det gör att vi blir stressade och börjar göra misstag, för de första 15 minuterna är jag nöjd med.
Alla lag i serien hugger direkt när det blir så här och det är inte bra suckar Fredrik.

Det här är en av våra sämsta matcher och det är inte det vi vill ha nu, sen att det trillar in många mål kan få konsekvenser längre fram – NÄÄ detta var inte bra avslutar tränaren Fredrik ”Fredda” Johansson till Halmstadsport.

Det kunde blivit annorlunda om Hammers Alexander Johansson satt pucken när han kom helt fri, men Nybro reptilkontrade och satte 2-2 i stället och här någonstans började ögonen fladdra i hemmalagets ögon.

Vi glömmer resten av matchen och tar med oss första 15 för än har inte Hammers gett upp hoppet!

Nu väntar två oerhört viktiga matcher mot bottenkollegorna – först Mörrum (borta) på fredag & Helsingborg (hemma) på söndag.

Kom och stötta Halmstad Hammers de behöver allt stöd de kan få.

Klicka på bilden för fler foton från matchen
Halmstad Hammers - Nybro

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen