Ishockey

Folkfest när Halmstad Hammers vann mot ett stjärnspäckat Troja

Över  fyratusen åskådare kom till Halmstad Arena för att se Halmstad Hammers möta Troja/Ljungby i årets första ”derby”!

Publiken vällde in och man fick vibbar som förde en tillbaka till den gamla goa tiden när man gick man ur huse för att se Halmstad Hammers spela.

Ett smart drag av ledningen i Hammers att välja just den här matchen som företagarna får betala för entrén, ett välkommet tillskott till Halmstad Hammers som betalade tillbaka med att visa upp ett krigarhjärta och vinst med 1-0.

Målsnålt

Det blev inget målfyrverkeri för de båda lagen utan en mer tillknäppt historia och lite grinigt ute på isen – precis som det skall vara i ett derby.

Halmstad Hammers krigade från första sekund till sista och man gör det riktigt riktigt bra och med säkerheten själv Anton Malmborg som sista utpost kommer det här bli väldigt intressant för fortsättningen.

Segerskytten  Hugo Johansson fick pucken efter att Robin Holm brutit ett uppspel i mittzon i boxplay som Hugo förvaltade på bästa sätt genom att trycka in pucken i mål  bakom Trojamålvakten och stort jubel i Halmstad Arena utbröt.
Målet kom efter knappa 11 minuter in första perioden.

Puckarna ven runt hemmakassen men bortalaget hittade inget motvapen för att överlista hemmamålvakten som var rena väggen.

Nu har Halmstad Hammers börjat hitta rätt på planen med en enorm moral och ett hjärta för varandra att man kommer bli ett topplag, för att vinna mot ett stjärnspäckat Troja ger ett eko långt utanför Halmstad arena,

Klicka på bilden för att se folkfesten i Halmstad Arena

Hammers - Troja Grindslanten 2019

 

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen