Ishockey

Hammers vann på straffar

Efter 2-2 vid full tid blev det straffar som skulle få dela ut bonuspoängen och här visade Hammers målvakt upp storstilat målvaktsspel som bäddade för en extra poäng

Nja första period var en slarvig period, där passningarna inte satt som de skulle för de båda lagen och det var en utvisning som skulle bli avgörande för att det förlösande 1-0 målet skulle komma till.

Martin Pärnas skott 7,26 i power play tog Oliver Olsson påpassligt vara på och tryckte in bakom sin förre detta lagkompis i bortamålet.

Det var väl det mest positiva som hände i den perioden för det det var få väldigt farliga målchanser för de båda lagen.

I andra perioden var det bortalaget som var det vassaste laget och med en Jacob Crespin som sista utpost i Hammers behöll hemmalaget nollan intakt.

När tredje perioden knappt hunnit börja så var det dags för Crespin att kapitulera när Kallinge/Ronnebys Jonathan Karlsson äntligen hittat nätmaskorna.

Marcus Borgh skulle ge hemmalaget ledningen med 2-1 i 53 minuten när skottet letade sig in via en Kalleinge/Ronneby skridsko.

Knappa sex minuter kvar av full tid så kom kvitteringen efter att Alexander Heiver få se sitt skott hitta rätt in i nätmaskorna.

Förlängningen var det bortalaget som hade ett par vassa chanser, men inte överlistade Crespin som stod för ett flertaligt bra räddningar denna match.

Tränaren Johansson summerade matchen på ett bra sätt

Två tighta lag med bra försvarsspel samt två bra målvakter där vi hade lite för dålig kvalitet på passningsspelet i kväll.
Att ta bonuspoängen var väldigt skönt och kan bli oerhört viktig i slutändan avslutar tränaren Johansson

Klicka på bilden för fler…

Halmstad Hammers - Kallinge/Ronneby

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen