/
Ishockey

Mörrum fick stryk med Sveriges yngsta ”tränare” i båset

Hammers fick en drömstart i matchen mot Mörrum i Halmstad Arena, hemmalaget spräckte nollan redan efter 2 minuter

Halmstad Hammers som ligger i botten var piskat att vinna mot bottenkollegan Mörrum och hemmalaget fick den start man ville, för redan efter 2 minuter skickar Marcus Christensson in det förlösande målet.

För en gång skull fredade hemmalaget med en storspelande Jacob Crispin i målet sitt revir och kunde gå till periodpaus med en ledning, men det kunde lika gärna stått 1-1 eller 3-1 till Hammers efter första, Mörrum var inte ofarliga.

När andra startade så så var det Mörrum som hade trycket långa stunder, men som det är så är det målen som räknas och när Jonas Blidby kunde sätta pucken i mål i power play så var jublet högt i Halmstad Arenan.

Bättre skulle det bli när knappa minuten återstod när 3:an sattes av Markus Nygren och Sledgehammers fick jubla ordentligt ännu en gång.

Robin Holm skulle bli matchen sista målgörare med ett rungande slagskott i krysset bakom Sebastian Eriksson och segern var klar efter att visat ett uppoffrande spel med inslag av stor disciplin och bra målvaktsspel.

Så här sa Tränaren Fredrik ”Freddan” Johansson efter matchen…

-Den här matchen tog vi tag i taktpinnen direkt och och spelar disciplinerat  med mycket mod och offervilja.
100% i boxplay kan man inte klaga på och sen får göra 2 i powerplay känns underbart och ett lite lättare tryck på axlarna efter denna vinst säger ”freddan” till Halmstadsport.

 

I Mörrums bås stod den här unga tjejen och hade full koll,
tyvärr för sitt Mörrum räckte det inte hela vägen i kväll.

 

 

 

 

 

Klicka på bilden för att se många härliga bilder från matchen

Halmstad Hammers - Mörrum

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen