Ishockey

Tredje raka för Hammers

Efter tre raka vinster är man vidare till semifinal efter en krigarinsats i Halmstad Arena

Det behöver inte vara snyggt varje gång och det var det inte heller när Hammers vinner med 2-1.

Jag skiter i hur vi vinner, bara vinner och jag är grymt stolt över grabbarna, som krigar hela vägen säger huvudtränaren Jens Berggard till Halmstadsport direkt efter matchen.

Då hade han fått se Strömsbro fortsatt vara griniga och göra första målet för kvällen i Valhall, när Gabriel Deutsch hittar rätt bakom Jacob Crespin.
Hammers Marcus Borgh snappar upp målchansen som inte fanns och flippar in den svarta trissan över Strömsbros beskydd och jublet från den 1000 stora publiken vädrade morgonluft.

Matchhjälten stava Tom Johansson som höll sig framme efter målvaktsreturen i numerärt överläge och 2-1 och taket lyfte i Halmstad Arena.
Extra skönt för Johansson som missade förra årets slutspel på grund av ett brutet ben, men nu är han en stor bidragande orsak till Hammers har lyft igen.

Utan en storspelande bortamålvakt Oskar Spinnars-Nordin så skulle siffrorna var betydligt fler för hemmalaget, men också för Strömsbro.
Jacob Crespin visar vilken stor målvakt han är och kliver fram när det gäller i avgörande lägen.

Frågan är…. Hur länge är han kvar i Halmstad för är det ingen annan klubb som signar honom, ja då är det ett tjänstefel från klubbarna.
Nu njuter vi Halmstad och ser till att komma till Halmstad Arena i kommande matcher, för det är en jäkla skön stämning när publiken är med på notera.

Vi lyssnar till Jens Berggard och målvaktshjälten Jacob Crespin

Jens och Jacob

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen