Konståkning

Aldrig tidigare har jag haft så här ont i ryggen!

Det har gått ett tag sen sist och det har berott på att jag varit skadad de senaste 4 veckorna.

Aldrig tidigare har jag haft så här ont i ryggen som jag haft de senaste veckorna pga en låsning i höger sida, vilket har gjort att jag behövt mycket hjälp för att bli frisk.

Flera gånger har jag därför gått till min massör (Per-Ola), en kiropraktor (Mihail) och slutligen fått börja gå hos min sjukgymnast (Simon) igen, men det sistnämnda har en annan anledning än ryggen.

Äntligen känner jag mig tillbaka på banan och har börjat träna igen som vanligt och tog mig till och med till årets första elitserietävling (deltävling 4/5) i helgen.

Tävlingen gick mycket bättre än förväntat då jag egentligen inte tänkte åka tävlingen alls 3 dagar innan vi skulle åka, då jag fortfarande kände mig ur form och kände lite smärta i ryggen.

Jag hade dessutom inte åkt ett helt program sedan SM i mitten på december samt att jag började få ont i min fot igen (gammal skada) när jag väl kunde börja hoppa på isen igen då ryggen kändes bättre.

Men tack vare en rejäl tejpning av foten hos Simon samt att jag inte kände någon större press på mig inför tävlingen, då min tränare egentligen bara ville att jag skulle upp på hästen igen så gick det ganska bra tillslut ändå.

Nu satsar jag på att komma tillbaka i bättre form och kunna träna på som vanligt utan smärta, så att jag är mer redo inför nästa tävling om 3 veckor i SAAB Arena i Linköping.

/Tilde

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen