Konståkning

Matilda Törnqvist vann i Skåne

Framtiden är tryggad  för Halmstads Konståkningsklubb,  i helgen visade Matilda Törnqvist att hon blir att räkna med framöver…

Det var i Helsingborg som Matilda slog till med att ta ett efterlängtat guld!

Berätta om helgen

Det var en väldigt bra helg, att jag skulle åka såhär bra trodde jag inte. Jag har åkt och tränat bra de senaste veckorna så jag kände mig redo, men som alltid på tävling är det en annan situation med nerver också.

Startfältet i är starkt och detta är min första säsong som Junior A, så att ligga 4a efter kortprogrammet var en chock. Jag var nöjd med vad jag åstadkom där.
Inför långa  så hade jag inte så höga förväntningar. Jag visste att det var tajt med poängen, både framför och bakom mig, så för att ligga kvar som 4a behövde jag åka felfritt för att eventuellt klättra. Men att jag skulle vinna och slå personbästa i både korta, långa och totalen på samma tävling, trodde jag inte. Men det är en bra bekräftelse att jag utvecklas och jag är på rätt väg.

Men som alltid finns det saker att förbättra, så det finns mer poäng att hämta både tekniskt och på presentationen Avslutar en glad guldmedaljör

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen