/
Motorsport

Det märks att det är Offseason.

Inte så mycket cross körning utan mest fysträning som gäller.
Har dock kört en enduro tävling i vrigstad….

En lag tävling där man på 3 förare delar upp 4,5 timmars körning på 3.
Det var kallt och blött men jäkligt kul.

För övrigt kämpar jag på med fys träning men även den mentala träningen. Jag tränar något iallafall 5 dagar i veckan . Dels på skolan men även hemma så som cykling och enklare övningar.

Har haft en hel del motgångar 2017. Siktar nu på ett 2018 där målsättningen är att vara skadefri men framförallt att ha så jäkla kul !!

Att sätta mål är inte bara att välja belöning utan att även viljan att betala det som behövs. Tex att träna istället för kompishäng . Att vilja bli idrottare på elit nivå kräver tyvärr en hel del uppoffring tex i det sociala.

Men ni ska veta att fastän jag inte är ute och festar och så , så har jag ändå kul. Jag har själv valt mitt liv och det ångrar jag inte en sekund.

Förberedelser inför säsong 2018 har också påbörjats så smått.
Datum för SM är satta och vart deltävlingarna ska hållas. Jag ska även ut och prata med företag om sponsring m.m så det är fullt upp.

Vill passa på att tacka samtliga Företag som hjälpt i år B4fire, AITECH, PS olje, Svenska Lyft AB, EliaExpress, HVP gruppen, Harplinge Transport, Samuelssons konsult AB, Happy Print, Nennesson, Jageblad.se, NPS , Stena, HB transport, Speedstore , Husqvarna Scandinavia, VS truck, RMS , Hallands vent och plåt, Dirtcultclothing

MVH

Felicia Loo

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen