Övrig sport

Ett lopp för alla – för ungas psykiska hälsa

Just i dag är det Nationella dagen för ungas psykiska hälsa och under söndagen gick loppet runt det magiskt vackra naturen ute vid Ön…

Det är loppet har så otroligt stor potential att blir något riktigt stort.

Grundarna Hanna Mörk och Cassandra Hallberg som båda har erfarenhet av just psykiskt ohälsa gjorde slag i saken när de satt och fikade.

– Vi pratade om livets upp och nedgångar föddes idén att arrangera ett traillopp för ungas psykiska hälsa. Som av en händelse låg den nationella dagen för ungas psykiska hälsa, 4 september, framför oss i kalendern och vi bestämde oss för att göra verklighet av idén på en gång. Motion, skogsvistelse, härligt umgänge och löparglädje.

Succén är ett faktum och det här loppet ligger het rätt i tiden och som grädde på moset går allt överskott BRIS OCH TEAM TILIA!

-Vi vill såklart hjälpa till så mycket vi kan och skänker därför allt vårt överskott till BRIS och Team Tilia – till deras arbete för ungas psykiska hälsa! Som partner till loppet eller deltagare gör även du skillnad säger grundarna.

PSring

 

Serneke var ett av företagen från Halmstad som kom med elva anställda till start.
Karl Wetterlund är platschef i Halmstad och han berättar varför de är med denna dagen.

Karl Wetterlund

 

Man får kalla dem veteraner Mikael Kulanko och Karin Ljungman som har mängder av vasalopp och olika springlopp tillsammans
och för dem var det en självklarhet att ge sig ut att springa.

Karin LjungmanKulanko

Ni får gärna använda våra bilder i sociala medier, men vi ser gärna att ni taggar #Halmstadsport på samt att ni låter vår logga vara kvar.
Är ni intresserade av en bild i högupplöst format så är ni varmt välkomna att höra av er till jonas.backlund@hallandsport.se

 

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen