Övrig sport

Vintern närmar sig och kylan är på väg – det är nu många som håller igång med sin vasaloppsträning

På Skidarenan ute i Ringenäs har dem hållit i gång sen länge säger Viktor Johansson!

Att Vasaloppet är en ståndpunkt att jobba mot är tydligt ute på skidarenan, här har man skapat träningar där Halmstadåkarna skall vara i slag när det väl är dags för det klassiska loppet uppe i norr.

Halmstad Skidarena är otroligt drivna av att få fram snö och så fort det är möjligt så är dem igång – allt för att skapa förutsättningar för de som vill ta på sig längdskidorna även i södra Sverige.

Viktor Johansson, som är personlig tränare och skidcoach håller igång två unika grupper med 20 deltagare i varje grupp. Det som är extra roligt med träningen är att det är deltagare i alla åldrar och i alla nivåer. På torsdagarna är det dessutom bara tjejer som tränar tillsammans, vilket har blivit en stor succé, enligt Viktor.

Nu har träningspassen växlat upp inför den sista träningsperioden innan Vasaloppet. Deltagarna har alla olika mål med träningen, men ändå något gemensamt.
Alla är från Halmstad och alla ska åka något av vinterns Vasalopp säger Viktor till Halmstadsport.

En sista hälsning från Viktor låter så här

Om du är intresserad av att vässa tekniken inför Vasaloppet redan nu så erbjuder Viktor personlig träning i form av rullskidor, stakmaskin, skidstyrketräning och givetvis skidlektioner så fort snön och spår finns.

Kontakta Viktor redan idag!

https://www.instagram.com/viktorjohanssonpt/

https://www.facebook.com/viktorjohanssonpt/

viktor@golfarenan.se

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen