Volleyboll

Damerna hade bara en sak som mål inför lördagens hemmamöte med Gislaved – Revansch!

När Hylte/Halmstad var i Gislaved på deras hemmaarena i höstas började matchen där mycket bra, men efter några enkla misstag i tredje set, gick laget in i gungning och Gislaved kunde ta sin första seger över  H/H på 9 år!


Ja så längesedan var det som GVK senast slog H/H.

Men just lördag 28 januari skulle H/H ställa allt tillrätta. Visserligen blev det några  situationer där H/H blev ställda men det beror säkert på att några av deras viktigaste spelare fick agera golvstädare då man var tvungen att ta bort mycket tejp (klister) på golvet som suttit där lite för länge.
Så för att få tillstånd att spela måste golvet först bli fritt från klister. Annars är risken stor att någon drar en menisk eller två.

I alla fall så hade Hylte/Halmstad inga större problem att besegra GVK. Liza Lazurenko är helt suverän i sitt passningsspel, libero Ida Andersson och Emmy Andersson räddar de flesta anfall och gör att passare Liza kan fördela bollarna perfekt.

Sen blir Thelma Gretarsdottir bara bättre och bättre ju längre tiden går.
Det var också kul att alla i laget fick speltid och visar vilken bredd de har.
Så med Jonna Wasserfallers otroliga spel och härliga lagkaptensanda blev idag Hylte/Halmstad alldeles för stora för Gislaved.

Hylte/Halmstad vinner med 3-0 (25-19, 25-18, 25-14)

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen