Volleyboll

Hylte/ Halmstad är en match från nytt SM guld

Tror det eller ej så är Hylte/ Halmstad tillbaka efter att varit i brygga med 0-2 i matcher, i kväll vann man inför ett kokande Habo med 3-1 i set

Att vara nere för räkning och vända i matchserien till 2-2 och en direkt avgörande match hemma i Halmstad Arena nu på fredag väntar – det är en sensation bara där.
Laget har varit sargat i finalspelet med sjukdomar och alla har fått vända ut och in på sig…

I kvällens match var han åter på planen och det var han som fick slå in matchbollen, vi pratar om en av Sveriges största genom tiderna i Volleyboll Marcus Nilsson.

Rycket för Hylte/ Halmstad kom sent, vid 20-20 kom segerrycket när Robin Åkerberg  kliver ner för att serva och gick ifrån till 24-20 och Habo i brygga.

Habo tar nästkommande poäng till 24-21 och så var det just Marcus Nilsson som inte spelat på hela året, då kliver han in och dundrar in matchbollen så det ekade i Habohallen.

Med sin rutin och sitt lugn så vete tusan om inte guldet stannar i Halmstad, för vi tror inte på att herr Nilsson kommer sitta på bänken när det är en match kvar i sin framgångsrika karriär.
Hylte/ Halmstad har tagit fram jokern i leken inför fredagens match.

Gör oss alla en tjänst ÅK TILL HALMSTAD ARENA och se volleyboll i världsklass på fredag, och hjälp grabbarna till guldet – det är dem värda när man varit i brygga.
Skapa stämning tillsammans med Habo´s fantastiska supportrar, detta kommer bli en volleybollfest ni sent kommer att glömma.

Vi ses på fredag i Halmstad Arena klockan 19:00

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen