Volleyboll

Hylte/Halmstad kunde inte stoppas av Örkelljunga

Hylte/Halmstad versus Örkelljunga! Ett riktigt derby mellan två antagonister som bjöd på en mycket underhållande match.

I en haltande tabell, tog H/H emot tabelltvåan Örkelljunga.

Rätt lång tid har gått sedan ÖVK lyckades ta en seger över Hylte/Halmstad och inte heller denna gång fick de med sig en seger hem.

Hylte/Halmstad ställde upp med Fredrik Holgersson som passare då Sanil Thomas var på hemmaplan i ett privat ärende.
Fredrik som alltid är på topp och presterar varje gång sitt yttersta så lagkamraterna inte behöver fundera över hans kapacitet. Tillsammans med övriga spelare blir Hylte/Halmstad ett team som spelar mot samma mål.

En mycket publikvänlig boll som verkligen satte andan i halsen på de flesta i Halmstad Arena, var när Örkelljungas Thomas Vilimas anfaller och Petar Turanjanin tillsammans med Fredrik blockar och bollen far vidare på H/H:s sida.
Marcus Nilsson räddar den genom att slänga sig rakt emot speakerbåset, får upp bollen som Fredrik får hämta upp genom att slänga sig i trappan till läktaren. Bollen är fortfarande igång och några dueller till vinns dock just den bollen av Örkelljunga. Men vilken duell!

I alla fall hade inte Hylte/Halmstad några problem alls att ta sig an tabelltvåan Örkelljunga. Man gav dem chans några gånger att komma ifatt under seten, men när man väl trampar på gasen har inte ÖVK något alls att sätta emot.

Centrarna Petar Turanjanin och Philip Pettersson är stora framme vid nät. Anfallarna Igor Sousa, Jakob Tegenrot och Marcus Nilsson levererar högt och libero Anton Tegenrot var lika säker i mottagning och defense som han oftast är.

Hylte/Halmstad vinner över Örkelljunga med 3-0 (25-16, 25-20, 25-17)

Bästa hemmaspelare blev Jakob Tegenrot.

Bilder Robin Nylén
Text Eva Alberti

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen