Volleyboll

Hylte/Halmstad Volley Dam – Till julvila i toppen av Elitserien

Det har varit en mycket händelserik höst för Hylte/Halmstads damer, med 11 lag i Elitserien och deltagande i Öresundsligan har matchandet varit mycket tufft och intensivt under hösten. Under dryga 2 månaders spel har laget spelat 19 matcher, varav 17 har slutat med vinst och 2 med förluster i oktober mot EVS och Holte IF, Danmark.

För första gången på flera säsonger går Hylte/Halmstad till julvila som serieledare i Elitserien, trots att den stora guldfavoriten är regerande mästarna Engelholms VS. Detta har H/H Volleys damer förtjänat efter en fantastiskt genomförd höstsäsong. Trots det hårda matchandet har laget fortsatt att träna på hög nivå och hela tiden utvecklat spelet tekniskt och taktiskt. I den fysiska utvecklingen har samtliga spelare slagit rekord efter rekord i sina fys- och styrketester.

Red vs Black

Igår spelade laget Red vs Black som en motiverande faktor för att fortsätta några träningsdagar efter sista matchen. Nu väntar 5 dagars vila innan förberedelserna inför vårsäsongen startar.

 

Vårsäsongen 2018

Våren 2018 startar i ett tufft och intensivt tempo för H/H Volley med toppmatch i Öresundsligan hemma mot ny korade Cupvinnarna från Danmark, Holte IF. De danska mästarinnorna är också regerande mästare i både NEVZA (Nordiska Mästerskapen) och Öresundsligan.

Det lär bli en hård nöt att knäcka för för Hylte/Halmstad i Halmstad Arena onsdagen den 3 januari. Senaste mötet mellan lagen vann Holte på hemmaplan med 3-1.

Därefter väntar Grand Prix i Uppsala helgen 13-14 januari med semifinal mot Lindesberg. I den andra semifinalen spelar Engelholm mot Örebro. Perioden avslutas med en ny toppmatch mot regerande svenska mästarinnorna Engelholms VS på hemmaplan.

Hylte/Halmstad hoppas på att kunna fortsätta prestera på hög nivå under våren, men också kanske överraska lite efter jul med både hårda och mjuka nyheter på banan.

Kommande matcher i Halmstad Arena

3 jan 19.00 Hylte/Halmstad vs Holte, Danmark – Öresundsligan

21 jan 14.30 Hylte/Halmstad vs Engelholms VS – Elitserien

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

  önskar Hylte/Halmstads Volley tjejer

Foto Robert Boman, falkenbergsbild.se

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen