Volleyboll

Hylte/Halmstads herrar ångar på…

Flera lag tidigare har förlorat första match direkt efter en Grand Prix-seger. Men Hylte/Halmstads killar ville absolut inte tillhöra dessa…

 I första set såg dock H/H:s herrar inte ett dugg taggade ut, utan det såg mest ut som trötta kroppar efter GP-segern. Så vid ställningen 12-12 drog FVBK iväg med några poängs ledning och kunde behålla denna i säkert förvar till seger med 25-21.

 I andra set höjer sig Hylte/Halmstad ett snäpp direkt ifrån början och håller jämna steg med FVBK och vid ställning 13-13 kommer den där gnistan vi såg i söndags med. Killarna hittar energin, som saknats i början, och det är ju då de spelar som bäst! Visserligen bjuder man Falkenbergskillarna på 5 stycken serveess men FVBK:s killar är inte sämre, utan bjuder tillbaka med lika många.

 Följande två set spelar Hylte/Halmstad med skön inställning och ser ut att ha riktigt kul på plan. Det blir många heta dueller lagen emellan och det är en riktigt rolig match att beskåda, vilket det ofta är mellan två bra lag.

 Vi får några ord från head coach Almir Ljutovac om hans tankar efter matchen.
Över lag är jag jäkligt nöjd med insatsen. Vi börjar knaggligt men efter första set spelar vi väldigt inspirerat och framför allt gör vi ett otroligt bra jobb i block/defense. Trots många trötta kroppar och huvuden efter helgens bravader lyckas vi spela på en nivå som jag tycker är snäppet högre än i helgen.

 När laget spelar så bra tillsammans som igår och i söndags, då är det svårt att skriva speciellt om någon spelare men, nr 34 i Hylte/Halmstad, Lucas Gustavsson måste ges eloge till för sina 8! block i matchen. Härligt avslutar Eva Alberti!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen