Halmstad

Halmstad Eagles söker killar med pondus, vikt och styrka! Kondition behövs inte, det löser vi på plats.

Är du stor? Kan du flytta på folk? Kanske lite galen?

Kom och prova på 25 februari i Kombihallen mellan 17:00 – 18:00

Nu söker vi starka killar som gärna får bära X-XXXXL storlek på tröjan.

Oavsett om du älskar att pressa 100+ kg i bänkpress på gymmet eller om det är första gången du vill prova på en sport överhuvud taget är du riktigt välkommen till oss!

I ett amerikanskt fotbollslag finns det stor variation på positioner. Alla ifrån 60kg upp till 160 kg behövs i ett lag. Eagles har under ett par år byggt upp en bra grund men vi saknar just nu spelare av den större kalibern för positionerna ”offensiv linjeman” (O-line) och ”defensiv linjeman” (D-line). 

Är du en lite mindre person men ändå sugen på sporten? 
Vi behöver dig också! Kom med på den här prova på dagen eller kom till vår ordinarie träning, se längre ner för info om den. 

Ingen förkunskap eller kondition behövs – det får du hos oss! Utrustning fixar vi även det! 
Du kommer att hamna i ett riktigt gott gäng där gemenskap och laganda är det viktigaste ihop med hård träning, diciplin och kämparglöd! Här skapar du vänner för livet!

Ta med dig:
Fotbolls-, jogging- eller inomhusskor. 
T-shirt/tröja, shorts, eller något varmare då det kan vara kallt i hallen. 
Vattenflaska. 

Under prova-på träningen kommer du att få spelets grunder förklarade och vad sporten egentligen går ut på. Vi kommer att berätta lite om den 31 åriga historia som finns i föreningen. 
Efter en noggran genomgång om hur man tacklas säkert kommer du att få testa på tacklingar med axelskydd och hjälm. 

Vill du se hur en träning går till, eller missar evenemanget, så är du välkommen till våra ordniarie träningar på tisdagar i kombihallen 20:30-22:00. Du får komma och titta på om du vill eller vara med och ge dig in i leken direkt, med bra förklaringar och genomgångar av våra tränare. Vi har just nu många nybörjare i laget så vi går igenom allting grundligt! 

Har du noll koll på vad amerikansk fotboll är och vad sporten går ut på så har svenska amerikanska fotbollsförbundet gjort en video:
https://www.youtube.com/watch?v=fAztdhhbaTY

Vi fokuserar på 17+ år gamla spelare, hela vägen upp till 55 år som är åldern på den äldsta linjespelaren i serien just nu. 
Är du under 17? Kom med ändå, vi håller på att starta upp ett juniorlag och kommer inom ett par månader hårdsatsa på dem också! 

Har du fler frågor? Kontakta Head Coach Jonathan Roosenalm

GO EAGLES!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen