Halmstad

Halmstads eldsjälar

Halmstads eldsjälar är ett initiativ för att hylla föreningslivets eldsjälar som arbetar ideellt för något som de brinner för, inte sällan i bakgrunden, och som lägger ner såväl sin fritid som sin själ i arbetet

För sjätte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll där vi tillsammans hyllar och lyfter fram de ideella krafterna inom kommunens föreningsliv under året som har gått. 2016 års gala går av stapeln onsdagen den 15 februari 2017 i stora salongen på Halmstad Teater. Vi bjuder på underhållning, mingelmat samt en högtidlig prisutdelning där vi presenterar årets eldsjäl inom kategorierna idrott, kultur och ”övrigt”, årets stjärnskott samt årets förening.

Kvällens program:

  • Kl. 18.00-19.00 – Insläpp, fördrink och servering av mingelmat i Halmstads Teaters foajé.
  • Kl. 19.00-20.30 – Eldsjälsgala

Biljetter

 

Galan för Halmstads eldsjälar är kostnadsfri för föreningsmedlemmar inom Halmstads kommuns föreningsliv. Föreningsbiljetter till galan bokas via Halmstads Turistbyrålänk till annan webbplats på Köpmansgatan vid Lilla torg (via telefon 035-12 02 00 eller besök) och hämtas ut på Halmstads Turistbyrålänk till annan webbplats. Uppge vilken förening du tillhör vid biljettbokning. Till allmänheten säljer vi biljetter för 100 kr/st.

Både föreningsbiljetter och biljetter till allmänheten släpps den 25 november. Antalet platser är begränsade.

Nominera din eldsjäl

 

Till årets eldsjäl kan du nominera någon som ofta gör det där lilla extra, som oförtrutet arbetar vidare med ideella krafter med föreningens bästa för ögonen. Du kan nominera kandidater från din egen eller andra föreningar i Halmstad till följande kategorier:

  • Årets eldsjäl inom någon av kategorierna idrott, kultur eller ”övrig förening”.
  • Årets stjärnskott
  • Årets förening

Årets stjärnskott är en kategori där du kan nominera en ny eller ung kraft inom föreningen som har utmärkt sig, kanske genom en särskilt bra insats, ett extra gott arbete, en ny idé eller utvecklande av föreningen.

Till årets förening kan du nominera en förening som du tycker har gjort ett exceptionellt arbete utöver det vanliga under året som gått.

Klicka här för att nominera

Nominera senast den 31 januari

 

Juryn kontaktar vinnarna ett par dagar innan Eldsjälsgalan äger rum

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen