Halmstad

Jag är uttagen till SVEMOS Motorcross satsning !

Veckan som har gått har varit intensiv men det var den värd !!

Förra helgen åkte vi upp till Stockholm för att gå på MC mässan.
 
Vi åkte tidigt lördag morgon så vi var framme runt 11 tiden. Väl inne på mässan så var det givetvis action hallen som var prio ett . Där fanns mina vänner i Rackartygarna och Dirtcult och en hel del andra coola människor som tex Thebikergirl , Wheelie Warriors, Elliot Gröndahl. Det som hände i Action hallen var att det kördes massa hoj , stunts och FMX show.
Framåt eftermiddagen lämnade vi mässan och begav oss hem till min Team chef , Riche, och där bjöds det på pizza och trevligt sällskap. På söndagen var det dags att åka hem igen men först …..Hämta min racebike !!
Tack till speedstore , Husqvarna Scandinavia och Riche som har fixat en grym hoj.

Under veckan sen så har det varit focus på träning och sjukgymnastik. Foten blir bara bättre och bättre.
Har även under veckan fått veta att jag kommer vara ett Event på Mc mässan i Halmstad den 10,11,12 Mars , så välkomna dit ni som vill träffa mig och snacka lite hoj !

I fredags fick jag ett trevligt brev från SVEMO, svenska motorcykel och snöskoterförbundet . Jag är uttagen till SVEMOS motocross satsning vilket jag tackade JA till. Jag står nu med som förare i Sverige eliten. Superstolt är jag för detta och det är ett bevis för att ”Hard work Pays Off” !

Nu i helgen har jag för första gången kört min race bike. Vi var i Veinge i Lördags. Kan säga att det var helt underbart att köra . Hojen gick så jäkla fint. Jag hade riktigt bra flyt och jag kom in i hojen nästan direkt . Vi är ett bra team , jag och min hoj 🙂 .
Trots att vädret kunde varit bättre så var där ändå mycket folk och stämningen var på topp .

Det är nu mindre än 2 månader kvar till första tävling och jag laddar för fullt , både mentalt och fysiskt.

— 
MVH
Felicia Loo

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen