Halmstad

Jultomten kom tidigt i år !!

Hallandsposten och Jan -Ove Wickström avslöjar att Sead Haksabanovic blir kvar i HBK.

Läs vad Hallandsposten skriver om detta..

Det som fällde avgörandet var bedömningen vad som skulle vara bäst för Seads egen utveckling – både på och vid sidan av planen, förklarar HBK-ordföranden Tony Karlsson belåtet, väl framme vid målet.

 Ja, vi är överens om ett nytt kontrakt som utöver 2017 nu även sträcker sig över 2018 och 2019. Sedan är det väl inte, med tanke på det enorma intresset kring honom, inte särskilt sannolikt att han blir kvar kontraktstiden ut.

 

 lika nöjd är förstås tränaren Janne Jönsssom får behålla sin guldklimp:

– Det är naturligtvis en enorm glädje att en sån exceptionell spelare och talang väljer att förlänga med oss. Han är inte bara en unik spelare med sin teknik och arbetskapacitet på planen – han är också ett föredöme i träningsvardagen med sin inställning trots att han är yngst. 

Det var i förra veckan som HP kunde avslöja att Sead Haksabanovic och hans pappa och tillika förhandlare och rådgivare, Senad var på plats i Belgien för att slutföra de sista detaljerna kring ett 3,5-årskontrakt med det belgiska mästarlaget.

– Vi var överens med klubben, men gick så att säga aldrig in i finalen, de slutliga förhandlingarna, eftersom Sead och Senad vid besöket där nere insåg att det bästa ändå skulle vara en fortsättning i Halmstad, säger HBK-ordföranden.

Han poängterar också att Club Brügge har haft full förståelsen för beslutet.

– Vi har varit öppna och haft en positiv dialog, där Brügge naturligtvis även i fortsättningen kommer att följa Seads utveckling noga.

Men framöver göre sig inga andra klubbar besvär. När Allsvenskan 2017 startar finns alltså Sead Haksabanovic med i HBK-tröjan. Trots allt.

All denna text kommer från Hallandsposten

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen