Halmstad

På söndag rider Linda Axelsson Regionsfinalen i Sugar Cup för seniorer nere i Flyinge

”Som junior tävlade jag fälttävlan aktivt o varit med i SM & NM. När kompisen Pernilla såg att Sugar Cup skulle gå för seniorer så ringde hon o sa att jag måste anmäla mig o hennes tävlingshäst Krut FB. Krut FB är en 10-årig halvblodskorsning som startat 1* fälttävlan i år o ska gå lag-SM i höst.

Så här säger Linda

Alla som känner mig lite vet att jag är en riktigt tävlingsmänniska o kunde såklart inte motstå utmaningen. Eftersom det var 28 år sedan jag red aktivt o tävlade var det bara o lägga upp en träningsplan.

Ridit några gånger på Krut, känns att muskler o balans inte riktigt är som för 28 år sedan  ?, mycket träningsvärk o många blåmärken.

För varje träning går det lite lättare  att få uppleva detta är helt fantastiskt o större leende kan jag nog inte ha  så himla roligt har vi o Krut är otroligt rolig o rida.

 

Mina 2 ständiga följeslagare dottern Elina som själv tävlar aktivt inom fälttävlan o Pernilla har nog många roliga stunder o kommer med många matnyttiga tips o en hel del kommentarer som känns som pay back time från mitt tjat när de tränar o tävlar alltid mycket lättare o tävla fr marken   .

Bästa känslan är när nedräkningen 10,9,8 till varsågod o rid o vi ger oss iväg Krut o jag själva för o ta oss över hinderna som är längs banan, o den känslan är exakt samma som för 28 år sedan.

Nu är vi supertaggade inför tävlingen på söndag, superspännande  .”

 

Vi önskar Linda lycka till!

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen