Halmstad

Söndag 9 April 14.00 SM-SEMIFINAL 3 – Hylte/Halmstad vs Örebro VS i Örnahallen, Hyltebruk

Nu har Hylte/Halmstads Volley damer 2-0 i matcher i SM-semifinalen mot Örebro och kan på söndag säkra en plats i årets SM-final. Senaste matchen gick till 5 set, där Hylte/Halmstad stod som segrare efter ett överlägset sista set med 15-3.

På söndag spelas hemmamatchen i Örnahallen i Hyltebruk.

Det blev en svängig match i Örebro i onsdags, den mest upp och ner matchen som Hylte/Halmstad spelat i år. De två första seten tillsammans med det sista setet var några av de bättre laget presterat i år, men där emellan tappade laget fokus och aggressivitet för att hålla uppe nivån, som behövs för att vinna en SM-semifinal.

 

Inför helgens match hemma i Örna behöver Hylte/Halmstad fortsätta att finslipa både det offensiva och defensiva spelet. Örebro spelar ett mycket passionerat och intensivt försvarsspel, som många gånger kan vara svårt att komma igenom. Så det gäller för Hylte/Halmstad att hålla huvudet kallt och bibehålla tålamodet i anfallsspelet. Annars har Örebro så här långt experimenterat mycket med deras start uppställning och alltid kommit med en ny. Så får se vad som kommer till söndag!

 

Igår hade HH en lättare träning och videogenomgång, idag väntar en ny träning och en ny videogenomgång. Nu gäller det bara att återhämta sig och förbereda sig på en ny tuff match på söndag. Örebro har sin sista chans att få semifinalserien att leva, men Hylte/Halmstad har också sin första chans att nå en ny SM-final..

 

 

Senaste matcherna:

SM-semi 1: Hylte/Halmstad vs Örebro 3-1 (24-26, 25-14, 25-23, 25-17)

SM-semi 2: Örebro vs Hylte/Halmstad 2-3 (17-25, 15-25, 25-17, 25-22, 3-15)

Bästa poängplockare HH:

Tiana Dockery 19 poäng

Nakeyta Clair 18 poäng

 

Bästa poängplockare Örebro:

Jona Vigfusdottir 16 poäng

Iida Murto 13 poäng

 

Kommande matcher:

ev.12/4 Semi 4 – Örebro vs Hylte/Halmstad i Idrottshuset i Örebro

ev.14/4 Semi 5 – Hylte/Halmstad vs Örebro i Halmstad Arena

 

Tony Westman
Head Coach Hylte/Halmstad Volley

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen