Halmstad

4 veckor sen jag bröt benet – men jag vägrar ge upp!

Har varit ett tag sedan jag skrev. Som ni vet så bröt jag benet för 4 veckor sedan nu. Det var så jäkla tufft för psyket.

Från att just kommit tillbaka från en stor skada, allt flyter på med körning och jag var as peppad inför säsongen, till att pga av en skit vurpa bryta benet och åter igen gå med kryckor och inte kunna träna och köra.

Blev lite deppig men tack vare familjen och vänner så fick jag snabbt ny energi och ett nytt driv att jobba ännu hårdare för att komma tillbaka starkare än innan. 

Dessa 4 veckor har jag tränat fys och styrka & jag har nästan dagligen varit på cross banan och stöttat och coachat min lillasyster, Hailey.
Har även hjälpt till på crossskolan. Och är det nånting som peppar så är det att se alla dessa unga cross förare med deras drömmar och mål.
 
Se dom kämpa för att ta en sväng rätt, hoppa hoppet eller bara att se dom ha kul och veta att du är deras förebild… Så jäkla mäktigt. 
 
Nu i helgen ska jag köra mitt första SM för i år.
Uppsala är det som är arrangör. Har aldrig tidigare varit på den banan så det kan bli spännande ;). Jag är så gott som återställd, muskeln som känns lite öm bara fortfarande.
 
Jag kommer göra så gott jag kan och det får räcka. 
 
Ni ska veta att trots alla brutna ben, ärr som jag fått och ömma muskler så är det värt det!! 
 
//Felicia
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen