Bordtennis

”Den där känslan”

 

Fördelarna med att vara både spelare och ledare är definitivt många och vardera ger en kick och motivation till att ständigt  kämpa med träningen. Det finns få gränser om man gillar eller till och med älskar det man gör. 

 

 

 

 

Gårdagen med vila gjorde susens. Imorse var det ett pingispass och energin var på topp. Ett missat slag hindrade ingenting från att fungera. Omladdning skedde direkt efter en miss med hjärnan inställd på nästa boll att spelas bra.

Förutom pingispasset imorse, var det idag pingisskolan på schemat nu ikväll, där jag är utav ledarna. Superkul.  Fördelarna med att vara både spelare och ledare är definitivt många och vardera ger en kick och motivation till att ständigt komma tillbaka till pingishallen och kämpa, även det med träning utanför pingisen.

Det spelar verkligen ingen roll vilken nivå man är på om man gillar det man gör.  Ingenting slår den känslan. Min definition av lycka är att leva i insikten att alla är på olika nivåer och kämpar efter sin egna visioner och mål. Inte minst finns just den känslan i pingishallen. Fullkomligt oslagbart faktiskt.

 

 

 

Det finns få gränser om man gillar eller till och med älskar det man gör. Med det sagt: nya möjligheter imorgon med nya träningspass.

 

Ha det grymt!

//Sanna

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen