Konståkning

Tilde Freiholtz & Oscar Calvert kvalade in till SM i Skellefteå

Halmstads Konståkningsklubb Skickar 2 åkare till konståknings SM i Skellefteå 13 – 17 december

I helgen gick höstens sista elitserietävlingen i Karlskrona för mig, vilket också var en avgörande tävling för att kvalificera sig till SM i mitten på december i Skellefteå!

Torsdagen innan tävlingen fick jag en sträckning i ryggen vilket kom väldigt opassande eftersom tävlingen var väldigt viktig, men jag kunde klara av att åka och som tur var det blev bättre för varje dag.

Tack vare att det gick såpass bra för mig på tävlingen då jag fick till ett bra kortprogram och ett helt okej långprogram, så bidrog det till att jag lyckades ta mig till SM för 6:e gången!

Detta är jag såklart superglad över och ser fram emot jättemycket, så fram tills SM veckan drar igång blir det hårdträning för att vara så förberedd som möjligt!

Halmstad Konståkningsklubb lyckades detta året få med sig 2 st åkare till SM då även min träningskompis Oscar Calvert tog sig dit! Oscar åker sitt 3:e SM vilket han ser fram emot mycket!

Jag tävlar mitt sista Junior SM där vi som blivit rankade 1-18 efter höstens tävlingar i Sverige får tävla, medan Oscar tävlar i USM pojkar där dem 10 bästa killarna gör upp om vinsten!

Att komma till SM är svårt, sex gånger i rad är ännu svårare och jag vill därför tacka Michaela min tränare, Sofia min koreograf, Karolina min styrketränare, Michelle min skridskoslipare, Manette som syr mina dräkter, mina träningskamrater och inte minst min jobbiga pappa som är på mig hela tiden ?

/Tilde

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen