Fotboll

2 av 3 HBK-lag fick lämna Gothia under torsdagskvällen

Både killarna i SEF och tjejerna i flickor 15 tog fina vinster under dagen, för att sen åka på tuffa förluster under tordagskvällen och därmed får lämna Gothia cup för denna gången.

Tjejerna i HBK gick in i dagens B-slutspel med flaggan i topp och förmiddagens match mot Mariehem SK/IFK Umeå vinner man med 1-0 för att sen på kvällen förlora med 2-0 mot Stångebro United.

HBK har gjort en helt ok turnerning och med lite perspektiv kan se tillbaka på turneringen som med ett godkänt resultat.

Bittert slut för killarna i SEF

Förmiddagens match mot klassiska Örebro SK är man totalt överlägsna och leder med 2-0 inför andra halvlek.
I den andra är det helt andra roller och ett Örebro som tar för sig mer och mer, till sist står det 2-2 och resan kunde tagit slut här om inte Dion Mehmeti skickat in 3-2 som innebar seger.

Kvällens match mot IFK Göteborg börjar i ett copy paste som i förra matchen där Halmstad totalt äger matchen mot änglarna i första halvlek, för att sen bli tillbaka tryckta och vips står det 2-2 och straffar väntar.

Olyckligtvis är det änglarna som drar det längsta strået och går vidare.
Säga vad man vill om straffläggning men vi älskar duellen spelare mot målvakt.

Årets upplaga av HBK SEF är att den dagen man kör hela matchen med samma briljans som i de båda första halvlekarna, då är man solklart bäst i Sverige.
Till sist höjer vi ett varningens finger till HBK.. lås fast Dion Mehmeti för en större magiker får man leta efter i Sverige och grabben är ett år yngre!

 

Pojkar 13 visar upp total dominans och här finns också otroligt duktiga spelare i denna unga ålder.
Killarna är vidare i turneringenefter två stabila segrar mot European Football Academy med 3-1 oh här kunde man gjort 8 mål till, så överlägsna var dem.
Kvällens match som tar laget vidare till 1/8 dels final är en seger mot engelska Prep Schools Lions Green där resultatet skrivs till 4-2.

I åttondelen möter man svenska IK Östria Lambohov 1

Nedan följer bildr både från Pojkar 13 och SEF

Använd gärna våra bilder men glöm inte tagga Halmstadsport i social medier.
Är det någon bild ni tycker är extra bra så går det att lösa i högupplöst format, mejla till jonas.backlund@hallandsport.se

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen