Fotboll

Andra raka för Getinge/Slöinge

Sammanslagningen av Getinge och Slöinge på damsidan bär frukt och kunde inkassera en ny trepoängare, efter man vunnit mot SRG Himledalen i division 4 med 4-1…

Tränaren Peter Söderberg ger sin syn på andra segern

Vi startar matchen väldigt bra med högt tempo å en bra vilja där vi får utdelning på en hörna slagen av kapten Klara Nilsson där Linn Hansson nickar in bollen i den nionde minuten.
Tyvärr så slappnar vi av under en period på 10-15 minuter å det straffar sig, Vi får inte undan bollen å de gör 1-1 via ett skott utanför straffområdet genom Linda Andersson.

Vi får en hörna precis innan paus, bollen studsar ut till Klara igen som skjuter å bollen går i mål. Skönt å viktigt innan paus säger Söderberg.

I andra får vi en bra start när Camilla Christiansson hittar Janna Hulte´n som gör 3-1 efter 3 minuter i andra.

10 minuter senare får Felicia Andersson bollen mot hörnflaggan å hon hittar Janna som gör 4-1.
Sedan kontrollerar vi matchen å skapar en hel del bra lägen, men deras målvakt gör några bra räddningar.

Vi gör en väldigt bra match där samtliga gör ett kanonjobb, men ett extra stort plus för Linn Hanson som är fantastisk idag över hela plan avslutar tränaren Peter Söderberg till Halmstadsport.

Tidig seriefinal väntar i nästa omgång när Getinge/ SLöinge åker söderut till Oskarström som just nu leder serien på 9 poäng 3, tre före just Getinge/Slöinge som har en match mindre spelad.
7 maj klockan 14:00

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen