Fotboll

Astrio förlorade mot Eskilsminne

Ja det var inte den här utgången som publik och Astrioanhängare ville se på Söndrums IP under gårdagens match mot Eskilsminne, där bortalaget vann med 5-2…

Lindaus grabbar som spelar en fantastiskt fotboll längs med marken och rör sig på ett sätt som väldigt få lag gör, kom inte längre än till straffområdet sen var det oftast stopp oftast.
Tränare Patrik Ingelsten hade scoutat Astrio och var otroligt nöjd med sitt lag efter en 5-2 vinsten.

I första halvlek fick han se Akram Mansour göra ett hattrick och var skoningslös med elegans och distinkt i sina avslut.
Lägg därtill att det även går att nicka med näsan som Hampus Stoltz gjorde efter en Eskilsminne hörna.

I halvlek står det 4-1 och matchen var avgjord för längesen, för skulle inte duktiga Andreé Pettersson i Astriomålet varit på hugget så kunde det i ärlighetens namn varit något mål till.

Astrio sprattlade till när Remo Gottfredsen satte första baljan för dagen, tyvärr stukade den duktiga strikern foten och utgick, där han fick se Eskilsminne göra 5-1 genom William Nilsson i den 66:e minuten.

Nils Strandahl gör Astrios andra mål i den 80:e minuten och ett faktum att Eskilsminne var inte ett utan två nummer förstora för dagen.
Matchen slutar 5-2 till bortalaget som har något riktigt stort på gång, med Patrik Ingelsten vid rodret.

Tränaren Ingelsten summerar 

Stabil seger och vi genomför matchen på ett bra sätt mot ett lag som spelar på ett tekniskt sätt och så länge man har dem utanför sig så är de mindre farliga.
Det oerhört stabila! Sen är de skickliga så det är klart att de löser upp oss någon gång, men så är det ju men i helhet så är det väldigt bra från oss.

Att leda med 4-1 i halvlek så var det mest att prata om det mentala i omklädningsrummet och det gör vi, vi har några lägen till som kunde resulterat i mål summerar en belåten Patrik Ingelsten.

Assisterande tränaren Thomas Ordrup 

De är tuffa, de har bortaspel där de står lågt och det är svårt för oss att ta oss för det, sen är de väldigt duktiga.
Vi försöker ju jobba med samma grej hela tiden så vi ändrar inte speciellt mycket i halvlek utan vi försöker jobba vidare.

Bollinnehavet i första är stort och bara att vi inte riktigt kom förbi summerar assisterande tränaren Thomas Ordrup.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen