Fotboll

Astrio ute ur kvalet efter parodi

Astrio 2022 vägrar ge upp i matcherna och i dagens kvalmatch var man på vippen att vända till seger, men snubblade på mållinjen med 3-3…

IFK Berga fick en drömstart på Söndrums IP inför över 700 åskådare späckte man nollan när klockan tickade in på matchminut 4, när Moustafa Beshi med sylvass uppfattning skickar en långt utgående tillslag över Andrée Pettersson i Astriomålet.

Dödstyst på IP och inte blev det bättre när Peiman Eliassi gör två noll och när Habibulla Aksar gör 3-0, då trodde alla utom Astrio själva att nu är det kört.

0-3 i Paus och ett jagande Astrio kom in och fullständigt körde över IFK Berga i andra halvlek.
Dom har gjort det förr och gör det igen Lucas Lindau gör 1-3 och sorlet började åter infinna sig på IP.
Jublet utbröt när skyttekungen Remo Gottfredsen Grgic satte 2-3 i matchminut 65, var det bara ett lag på banan.

Från början till slut har man sällan skådat ett lag som förstör matchen och inramningen med att hela tiden lägga sig ner och antingen få kramp eller bli skadad.
Att få uppleva sånt här är inget man vill se på en fotbollsplan, när spelarna sedan kan fortsätta spela är parodi på det hela.

Oavsett så kvitterar Astrio genom Sten Preuss i matchminut 92, men närmare kommer man inte denna gång, även om det fanns 2-3 lägen till men den där bollen ville inte in.

Peter Lindau kunde konstatera att ett 0-3 underläge blev för mycket att hämta igen, men vem trodde det här inför säsongen – INGEN.
Nu är den magiska säsongen över för Astrio och nu är frågan om några av spelarna tar nästa steg i karriären där Lucas Lindau och Remo Gottfredsen Grgic är hett villebråd för andra klubbar.

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen