Fotboll

BK Astrios herrar spelade oavgjort på Söndrums IP

Att spela fin fotboll när det blåser storm samtidigt som motståndarna backar hem, då krävs det något extra för att vinna…

Sävedalen hade gjort sin läxa genom att parkera bussen på egen planhalva och sen gå för kontringar, det kunde resulterat i seger för bortalaget men fick nöja sig med 1-1.

Hemmalaget spelar en fin fotboll och får motståndarna att baka hem och när man löser upp knutarna med rörliga kombinationer, då blir det oftast mål.
Precis så var fallet när Gulda inledde det offensiva spelet som genererade i mål av Sten Preuss i öppet mål  i början av andra halvlek.

Tyvärr han inte jublet stilla sig innan Sävedalen blixtsnabbt kvitterade i anfallet efter.

Sävedalen skapar mer än vad Astrio gör och hemmalaget skall vara nöjda med poäng i dag , då Sävedalen har två tre riktigt vassa lägen till men en räddande Per Gulda och någon mer räddande ängel på mållinjen och en storspelande Andrée Pettersson i målet så blev slutresultatet 1-1.

Peter Lindau efter matchen

Vi får som oftast våra motståndare nertryckta och för spelet, men vi behöver bli lite starkare i närkamperna och spela lite snabbare i våra kombinationer för att komma igenom.
Idag har vi flyt att vi får oavgjort för de har några riktigt bra chanser och även vi, men de hade fler summerar Lindau.
Sen får vi belöning på vårt mål, men vi får inte njuta av det!

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen