Fotboll

Bollen är utsparkad – Här kommer Fotbollsfeber!

Daniel Andersson andas fotboll sen han föddes – Nu tar ”Danne” nästa kliv tillsammans med Halmstadsport genom att lyfta den lokala fotbollen med FOTBOLLSFEBER…

Många har sett honom på Söndrums IP men också på HBK´s matcher och är det någon som kan fotboll så är det ”Danne” som han kallas i föreningsvärlden.

Fotbollen kom in i Daniels liv väldigt tidigt, där fotbollsprofilen Mats ”Burnley” Andersson var han pappa som tyvärr inte är i livet idag.

Arvet från sin pappa med passion för sportintresse/föreningsliv har han förvaltat på ett fantastiskt sätt och idag är Danne lika respekterad och uppskattad profil i Halmstad – precis som sin far var.

 Hur han kom in i den lokala idrotten – JA det kom med blodet

Tre veckor gammal var Daniel den yngsta deltagaren på HBK:s guldfest 1979, de hade ingen barnvakt så det fanns ingen utväg annat än att grabben fick följa med till festen & sen dess har fotbollen varit hans liv.

 

Danne har varit på flykt i några andra klubbar men kärleken till BK Astrio är alltid för evigt & tänk om inte pappa Mats varit fotbollsintresserad, då skulle vi  inte gjort denna artikel och ingen Fotbollsfeber varit i rullning.

Över två decennium i Hallands Fotbollsförbund, nu som ambassadör i fotbollen Fair Play och Respect – ja ni förstår det osar fotbollskunskap.

Nästa kliv för mannen som andas fotboll blir FOTBOLLSFEBER

Fotbollsfeber är till för dig som älskar lokalfotbollen, där vi kommer intervjua
spelare, tränare men också viktiga personer inom den lokala fotbollen och ge er en uppdaterad genomgång av våra lag i Halmstad – Laholm – Hyltebruk.

Vi diskuterar enskilda matcher, spelare mm på vårt vis med en kamera i ansiktet.

Nu undrar alla fotbollstörstande människor när premiäravsnittet skall sändas, det spelas in på onsdag och släpps strax därefter.

I premiäravsnittet får vi möta Halmias tränare Anders Wallin och Peter Blomqvist.

Glöm Erik Niva och Martin Åslund – Halmstadsport har Daniel Andersson som tillsammans kommer få er att älska lokalfotbollen.

Vill du bli fotbollsambassadör för ditt lag mejla till jonas.backlund@hallandsport.se
så förklarar vi mer vi mer vad det innebär.

Välkommen till Fotbollsfeber

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen