Fotboll

Bollklubbsbloggen: Sillyspecial: Oh balla Joel Allansson!

Kan bloggaren Håkan Ericsson hittat ett fynd till HBK – läs hans senaste blogginlägg här på Halmstadsport

Blir det något eller? Om inte kolla hit HBK!

På plats vid ”BoIS-derbyt” på Landskrona IP i höstas fanns en spelare som imponerade på mig och det var i det för dagen orangea Varbergs BoIS: 191 cm och 85 kg Albert Ejupi!

Ejupi kom till Varberg från Kristianstad inför säsongen men hade då även anbud från GAIS. Redan i våras visade flera allsvenska klubbar intresse för ”succespelaren” som från sin mer defensiva mittfältsplats stod för 7 mål och 2 assist (kvalet inräknat) under säsongen och med mål i sista kvalmatchen räddade Varberg kvar i Superettan.

Albert Ejupi trivs bäst som en lite mer tillbakadragen speluppläggare. Och med måtten ovan skulle han också kunna tillföra ytterligare dimensioner till HBK:s mittfältsspel. I samma ålder (26) som Allansson är han så klart långt ifrån lika meriterad, men å andra sidan med en för tillfället betydligt stabilare form- och kanske även utvecklingskurva?

Enligt Fotbollskanalen finns fortsatt intresse från klubbar ”högre upp” för Ejupi. ”Högre upp” kan ju också innebära en förmodad toppklubb i Superettan. Och med den statistiken från ett bottenlag hade det varit intressant att se vad Ejupi kunnat åstadkomma i Halmstad!

Tycker även HBK det?

Fler blogginlägg från Håkan Ericsson finner ni nedan

https://www.svenskafans.com/fotboll/hbk
http://fotbollsplatser.blogg.se/

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen