Fotboll

De tog slut när det var så roligt

Att åka ur en turnering är aldrig roligt men efter ett par dagar är så är det inte vinsterna man talar om…

Måsarna skriker sig hesa under kvälls och morgontimmarna i Göteborg och det är säkert en och annan spelare som svurit över detta.
Att vara på cup är så mycket mer för många än att vinna, självklart vill alla vinna sina matcher men det är inte segrarna man kommer prata om i omklädningsrummet.

Det är ju alla minnen ni skapar tillsammans och kikar man på HGH bruksklubben som tränaren Oscar Herrlin sa, får spela mot lag från USA med utvalda spelare och gör det väldigt bra ..”lilla HGH”.

Givetvis kan man gräma sig över dagens förlust mot norska Arna- Bjornar med 11-1 i A-slutspelet, men vad gör det när minnena från cupen är så mycket roligare och större än en förlust.
HGH är en spännande klubb som får fram väldigt duktiga spelare och de älskar cuper, där skapar du en kultur som individ men också som lag och en erfarenhet och lilla HGH gick till A slutspel, bra jobbat säger Halmstadsport.

Tittar vi vidare på HBK tjejerna som inledde i semesterlunk, men som sen vaknade till ordentligt.
Laget har gjort det bra, tyvärr har man inte haft det där lilla extra flytet som behövs i en turnering.

En sak är säker ni har Halmstads bästa målgester, bra jobbat och Gothia kommer göra er ännu starkare till nästa cup, som jag förmodar är Laxacupen.

Killsidan med HBK pojkar 13 som tyvärr åkte ur idag mot ett lag som var numret större, men ni har spelat en otroligt fin fotboll.
Halmstadsport är mäkta imponerade över det ni visade upp och jag kan garantera att i nästa Gothia, då är det dags att hålla reda på HBK.

Ni har säkert kommenterat att ett av lagen hade tjejer med och visst är det häftigt att tjejer och killar spelar i samma lag under en turnering.
Allt ni har varit med om skapar minnen och de bästa är att ni kommer prata om Gothia länge, men inte om matcherna utan om hur fantastiskt Gothia är.

Till Halmialägret P16 ni är framtiden i Halmia och halmianerna kan vara lugna för det är många av er som kommer få trä på er Halmias A lagströja.
Minnet som ni kommer prata om är inte att bensinen som tog slut utan mannen som diggade till dagens musik med en stor fet kastrull och träslev i munnen.

– Var det någon mer än Halmstadsport som undrade, vad var det för gott han åt på för han var ju väldigt nöjd och glad.

Nu håller vi tummarna för lagen som är kvar i världens största turnering Gothia Cup

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen