Fotboll

Dubbla vinster för HBK

HBK:s två äldsta Akademilag visade fin form genom att i ett dubbelmöte mot Örgryte IS vinna bägge matcherna under på torsdagen på Sannarps IP

– Vi har haft det tufft i serien men avslutar med två vinster och 9-0 i målskillnad så nu känns det bra och förhoppningsfullt inför nya seriespelet i höst, säger U19:s tränare Johan Bergström efter att hans mannar vunnit med hela 6-0 mot ÖIS i sista seriematchen för i vår till HBKs hemsida.
HBK hade greppet matchen igenom och kunde till och med kosta på sig att missa en straff i början av matchen.
Det var bra försvarsspel och ett gott passningsspel matchen igenom så det var fullt välförtjänt att hålla nollan och göra sex mål ikväll ,säger Daniel Kaplinski i HBK-lägret.
Målskyttar för U19 var Mohammad Alshalkadi 2, Alex Jakobsson 2, Albin Branting 1, Isac Harrysson 1.
Noterbart var att Alex Jakobsson hoppade in och sköt två kanonmål på slutet.
Klicka på bilden för många fler bilder från matchen 
HBK U19 - Örgryte
HBK U17 ville inte vara sämre än storebröderna och vann sin match mot ÖIS med 3-2 efter 1-0 i paus även om den matchen var lite mer spännande.
– Med ett par spelare som gjorde sina första hela 90 minuter och två debuterande 03:or så var det extra roligt att laget spelade så pass stabilt bakåt och ändå odlade ett bra eget passningsspel på en plan som idag var lite hård och svårspelad, säger Robert Nordström efter lagets nionde vinst på tretton matcher till HBK´s hemsida.
U17 hade ett bra grepp om matchen i en timme efter att Jonathan Wadensten förvaltat ett friläge och Måns Mårtensson vackert knorrat in en frispark men sedan hämtade ÖIS upp till 2-2 och matchen stod och vägde fram till slutminuten då inhoppande Hampus Häägg knoppade in vinstbollen fram till 3-2 efter en hörna av Filip Larsson.
Klicka på bilden för fler…
HBK U17 - Örgryte
Text: HBK´s hemsida
.
Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen