Fotboll

Förlust för HBK Futsal mot Nol IK med 7-1

Det har än så länge bara blivit en poäng för HBK Futsal och man lyckades inte öka på poängskörden efter gårdagens match mot Nol IK då bortalaget körde över HBK i Halmstad Arena


HBK har haft svårt att göra mål det senaste, och i förra matchen blev det förlust med 6-1 borta mot FC Rosengård, i en match som länge var en jämn tillställning målmässigt, men som så småningom drog iväg mot slutet, till Rosengårds fördel.

Matchen mot Nol var av samma kaliber som många av de tidigare matcherna – att man gör inga mål, chanserna finns och med facit i hand skulle resultatet vara något helt annat OM man satt sina chanser.

När HBK sätter sin boll i nätmaskerna visar resultattavlan 6-0 och klockan tickat in på 37 minuter och två minuter senare gör Nol 7-1 och fredagskvällen var slut och ännu en förlust för HBK som förra året spelade i högsta ligan.

HBK ligger sist med endast en poäng inspelat efter 8 spelade matcher.

Härnäst väntar Geesguud på onsdag och tar man vinst där så är man snart med i racet igen, för att ta sig över strecket är det just  i skrivande stund sex poäng upp.

HBK´s tröstmål gjordes av Tobias Andreasson

HBK Futsal - Nol

Klicka på bilden för att se fler….

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Populärt just nu

Till toppen