Fotboll

Gabriel Gudmundssons försäljning startar en kraftig medvind för fotbollen i Halmstad

Att det var någonting på gång i HBK , det har märkts under en tid och när Igor fått gå, Tony Karlsson sagt upp sig och nu säljer en av sina guldklimpar Gabriel Gudmundsson till Groningen …. JA detta är positivt!

När tidningarna börjar surra och styrelsemedlemmar blir lite tystare ja då vet man att det är skarpt läge.

Ryktet av att Gabbe var på väg bort sedan tidigare det har vi läst om men  nu är det klart – till svenskklubben i Holländska ligan Groningen.

Att det blir en försäljning innan spelarens kontrakt går ut är positivt så HBK får in välbehövliga slantar till den sinande kassakistan.
Gabriel Gudmundsson är en talang som gått igenom alla HBK lag sedan han började spela fotboll som liten.

Nu får klubben betalt för lång och gedigen fotbollsutbildning och det finns fler som står på tur, det innebär att Stig Nilssons linje med att utbilda och sälja dyrt kan göra så att kistan börjar fyllas igen.

Är det något som är väldigt positivt i det här är att HBK är så öppna med sin ekonomi för det skapar en trovärdighet och företagare med HBK hjärta kan agera – för visst kommer många av de 70 andelarna säljas likt snöbollens modell, det kommer Texas och Glenn se till.

Attack Attack …

När man ser på HBK från sidan så blåser det medvind nere på planen, med en ny struktur med Magnus Haglund vid rodret & en fantastisk fin fotboll mot Degerfors.

Killarna i laget ser harmoniska ut och Halmstadsport är helt säkra på att de nu kommer klättra i tabellen, för Gabriel Gudmundsson har visat de andra ungtupparna i truppen att en proffskarriär är nära för dem alla & ungtupparna kommer ge ännu mer för att de också skall få uppleva sin dröm – PROFFSLIVET!

Att Tony Karlsson lämnar sin post är också positivt för Tony kommer inte vilja lämna över ett halvdant jobb utan kommer göra allt för att förutsättningarna är så goda som möjligt.

I media har det skrivits om att styrelsemedlemmar får jobben i olika uppdrag men får Halmstadsport spekulera så gör man det för att hålla kostnaderna nere för sitt HBK  – läste någonstans att Tony skall köpa en andel för 100 000 i den nya riskkapitalbolaget för att JUST DET hjälpa sitt HBK.

Tony visar att han är beredd att ge allt och samtidigt tar täten för andra företagare med HBK hjärta att hänga på!

Till sist så har Zara Jönsson skrivit på ett proffskontrakt med Stabaek och kommer få ett fantastiskt äventyr.

HBK har visat både på dam och herrsidan att proffslivet är närmare en man tror & visar Halmstads ungdomar att det går om man bara vill!

Halmstadsport önskar Gabbe & Zara lycka till!

Bild: Estrid Wagersten

Det blåser helt klart kraftiga medvindar i HBK och för fotbollen i vår kommunen!

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen