/
Fotboll

Getinges herrar tog en fin skalp mot Grimeton

Nykomlingen i division fem Getinge tog emot Grimeton som också vann sin serie förra året, när domaren satte pipan till munnen så stod det 3-1 till hemmalaget….

Två lag som kom till årets säsong som seriesegrare och ett Grimeton var det enda laget i Halland som vann samtliga seriematcher, men Getinge satte taggen i motståndarna!

Hemmalaget börjar starkast och skapar omgående 2 målchanser på hörnor och ledningsmålet lät inte dröja på dig utan i den tionde minuten
gör Anton Andersson efter fint passningsspel av flera inblandade. Vi har några fler chanser och känns överlägsna första 20 min säger Emil Tillander, Huvudtränare .

Grimeton jobbar sig in i matchen och när klockan passerar 20 minuter så…

-Vi går ner i intensitet, Grimeton börjar vinna fler närkamper och får lite fasta situationer som vi får slå ifrån oss.
Resterande tid av halvleken inriktas mer på kamp där det är fördel Grimeton även om vi sticker upp då och då med någon halvchans analyserar Tillander. 

Sen första 15 minuterna av andra halvlek är Grimetons och inte helt ologiskt kommer kvitteringen efter en frisparksretur i den 62 andra minuten genom Marcus Boström.
Efter bortamålet är det hemmalaget som fyllt på sina energidepåer och vaknar till liv igen och börjar spela snabbare och på färre touch igen.

Spelvändningen i 66:e minuten hittar Getinge ut till Felix Henricsson som hittar Vicent Luyimbazi i djupled, och  2-1 är det faktum.

Vi känns som det starkare laget i slutskedet av matchen och kan lufta hela bänken där Gabriel Vicente lyckas göra 3-1 efter en mycket fin prestation och detta efter bara ha varit på plan i 2 minuter, en riktig super-sub!

Något som också ska uppmärksammas är Noel Haaker som gör sin A-lagsdebut och gör en fin prestation i sitt inhopp avslutar Emil Tillander till Halmstadsport!

Vi får ju inte glömma vem som blev matchens GET och den gick till  Johan Mårtensson.

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Till toppen