Fotboll

Halmia spelade oavgjort i derbyt mot Vinberg

Halmia tappade 2-0 ledning i kvällens match i division 3 derbyt mot Vinberg, men gör en riktigt bra match på Örjans Vall…

Efter en mållös första halvlek, där det skapades en del chanser på båda hållen, så kom hemmalaget ut i andra och spelar sin absoluta bästa fotboll för säsongen i 20 minuter.
De pressar Vinberg och skulle inte bortalaget haft Victor Dyselius i målet så skulle Halmia punkterat matchen, för han var fruktansvärt bra.

Halmia skulle få utdelning 2 gånger om när Adrian Hallsö gör mål efter en nickskarv, det var Adrians första mål för säsongen.
Strax därpå skrev Oskar Rantala Törnfeldt in sig i målprotokollet och 2-0 sken över Örjans Vall.

Bortalaget skulle reducera till 2-1 och då blev det lite stressigt i hemmalaget och 2-2 kom till sist, men det här var en bra tillställning av Halmia som har mycket positivt att ta med sig framöver.

Oskar Rantala Törnfeldt om summerar 

Första halvlek var väl lite lite stelt tycker jag ingen av lagen till skapar jättemycket utan blir mer kamp på mitten.
I halvlek säger i att köra på för vi skapar lägen till viss del i alla fall, lite mer än dom tycker vi och de kommer inte till sista tredjedelen, men ändå så är det dom farliga på fasta och på våra misstag säger analyserar Oskar.

I andra är det mer energi tycker jag mycket mer energi och sen första 20 i alla fall, Ska jag säga är jättebra.
Det är väl typ det bästa jag vi gjort den här säsongen och vi har 2-0 då är det segt och tappa.
När 2-1 kommer blir vi lite passiva tycker jag och stressade och spelar inte vårt spel utan tappar det, men vi krigar och kämpar hela matchen och de skapar inte jättemycket mer än målen och på de fasta situationerna summerar Oskar till Halmstadsport.

 

 

 

 

Klicka för att kommentera

Skriv ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen